Tandlæge nær Them - Besøg vores søde tandlæger hos Silketand

Har du brug for en tandlæge nær Them?

Der er mange gode grunde til at have en god tandlæge. Først og fremmest spiller en tandlæge en stor rolle i kampen mod huller i tænderne og andre tandproblemer. Derudover er en god tandlæge også essentiel, hvis du har pådraget dig tandskader eller har smerter i tænderne.
Vi er en tandlæge nær Them, som tilbyder at træde til med behandling, præcis når du har brug for det. Samtidig tilbyder vi at hjælpe dig med at forebygge problemer med tænder og tandkød, så dine tænder forbliver både sunde og funktionelle hele livet.

Kort sagt: Vi er en tandlægeklinik i Silkeborg tæt på Them, hvor du altid har en god og omsorgsfuld tandlæge inden for rækkevidde.

Fokus på forebyggende behandling

I vores klinik vægter vi forebyggende tandbehandling højere end noget andet. Med den rette forebyggelse kan de fleste tandproblemer undgås, og kan du se fordele i både færre timer i tandlægestolen samt færre tandlægeregninger, så er der altså god grund til, at også du prioriterer forebyggelse højt.

Dette gør du først og fremmest ved regelmæssigt at gå til tandlæge. Som din tandlæge nær Them vil vi rådgive dig i, hvorfor du bør gå til tandlæge, og samtidig vil vi også sende dig en automatisk indkaldelse, så der ikke er risiko for, at du glemmer dine besøg hos os.

Forebyggende behandling indebærer blandt andet løbende tandeftersyn. Til disse eftersyn vil vi gå dine tænder og dit tandkød efter i sømmene, holde øje med eventuelle begyndende tandproblemer samt informere dig om, hvor du bør være særlig omhyggelig med tandbørstningen.

Som tandlæge ikke langt fra Them anbefaler vi, at du i forbindelse med tandeftersyn får foretaget tandrensning, da dette fjerner bakteriebelægninger, tandsten og eventuelle misfarvninger.

Har du brug for behandling hos en tandlæge nær Them?

Hvis du ikke tidligere regelmæssigt har fået foretaget tandeftersyn, er det ikke ualmindeligt, at vi første gang vil se enten begyndende tandproblemer eller problemer, der kræver behandling nu og her.

Opdager vi eksempelvis huller, tilbyder vi på baggrund af tandeftersynet naturligvis behandling. Det samme gør sig gældende, hvis vi vurderer, at du har brug for andre behandlinger.

Vi er en tandlæge med klinik i Silkeborg ikke langt fra Them, hvor du kan få behandlet stort og småt – vi tilbyder blandt andet rodbehandling, implantater og plastfyldninger. Således kan du få netop den behandling du har brug for, og vi yder denne med øje for både dine tænders sundhed og dit velbefindende.

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os