Akut tandlæge i Silkeborg - Få en akut tid i dag hos Silketand.dk


Akut tandlæge Silkeborg

HAR DU BRUG FOR EN AKUT TANDLÆGE I SILKEBORG? HOS SILKETAND.DK BESTRÆBER VI OS ALTID PÅ AT FINDE EN TID SAMME DAG TIL PATIENTER, DER HAR BEHOV FOR AKUT TANDLÆGEHJÆLP. KONTAKTER DU OS INDEN KL. 10 GARANTERER VI DIG EN TID SAMME DAG.

Hurtig smertelindring og behandling - akut tandlæge i Silkeborg

I forbindelse med nogle tandsygdomme eller akutte traumer på tænderne, kan der opstå behov for hurtig og effektiv behandling - enten fordi du oplever voldsomme smerter, eller fordi en tand er i fare for at gå til grunde.

Vi vil altid bestræbe os på at give dig en tid samme dag, så vi kan lindre dine smerter og finde årsagen bag. Ringer du til os inden kl. 10 garanterer vi dig en tid samme dag.

Hvis du besøger vores klinik med behov for en akut tandlægetid i Silkeborg, fordi du har tandpine, vil vi naturligvis have smertebekæmpelse som førsteprioritet. Herefter vil vi lokalisere kilden til dine smerter.
 

Der kan nemlig være mange årsager til tandsmerter - herunder:

 • Caries
 • Rodbetændelse
 • Tandkødsbetændelse
 • Tandbylder
 • Frembrud af visdomstænder.

Selvom du henvender dig på grund af smerter, er det dog vigtigt at behandle selve tandsygdommen - og ikke bare at symptombehandle.

Det samme gør sig gældende, hvis du har knækket en tand eller pådraget dig andre skader på dine tænder. Det er nødvendigt at reparere den ødelagte tand så hurtigt som muligt - også selvom du ikke oplever smerter.

Derfor skal du også altid bede om en akut tandlægetid i vores tandklinik i Silkeborg i tilfælde af tandtraumer. Det er i øvrigt en god idé at opbevare den mistede tand eller tandflig under fugtige forhold - enten ved at lægge den i et glas mælk eller ved at opbevare den i kinden.

Der er nemlig væsentligt større chance for, at vi kan sætte tanden på plads, hvis den ikke tørrer ud.

Akut behandling under trygge og professionelle forhold

Det kan være meget ubehageligt og chokerende at have tandpine eller at slå en tand ud. Derfor er det afgørende, at du modtager en kompetent og tillidsvækkende behandling, hvis du får behov for en akut tandlæge i Silkeborg.

Hos Silketand.dk gør vi altid vores yderste for, at du føler dig i trygge hænder. Og vores personale er professionelle behandlere, som har stor erfaring som akutte tandlæger for patienter i Silkeborg.

Få fat i tandlægevagten uden for klinikkens åbningstid

Har du behov for akut tandlæge efter klokken 10:00 eller i weekenden, kan du tage fat i tandlægevagten.
 
I Region Midtjylland er der tilknyttet to tandlægevagter. Den ene ligger i Holstebro og den anden i Aarhus. Du kan læse mere om dem begge her: https://www.sundhed.rm.dk/akuthjalp/tandlagevagten/
 
Vil du undgå den lange køretur, er du altid velkommen til at ringe til os først - så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dig passet ind i vores kalender.

Kontakt os for en akut tandlægetid i Silkeborg

Du skal aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du får behov for en akut tandlæge i Silkeborg.
Du kan komme i kontakt med klinikken 08:00-17:00 mandag-torsdag og til 14:00 fredag, samt mellem 08:00 og 18:00 om tirsdagen i ulige uger.
Hvis du skal bruge en akut tandlægetid nær Silkeborg udenfor vores åbningstider, henviser vi til tandlægevagten i Århus.
 

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os