Paradentose behandling Silkeborg | Bestil tid hos Silketand.dk

Paradentose behandling i Silkeborg

Paradentose er en betændelsestilstand i munden, som er forårsaget af bakteriebelægninger på tænder og tandkød. Sygdommen starter som betændelse i tandkødet, der efterhånden angriber kæbeknoglen, hvilket i sidste ende kan føre til, at tænderne falder ud.
Derfor er der også god grund til at få undersøgt dit tandkød for tegn på paradentose i vores klinik i Silkeborg.

Hos klinikken Silketand.dk har vi mange års erfaring med behandling af betændelsestilstande i munden. Derfor kan du roligt aflægge os et besøg, hvis du har behov for kompetent forebyggelse og behandling af paradentose i Silkeborg.

Skånsom behandling af paradentose i Silkeborg

Som tandlæger er vi uddannede til at opdage tidlige tegn på paradentose. Når vi udfører en undersøgelse for paradentose i klinikken i Silkeborg, er det første vi gør at måle dybden på tandkødslommerne. Det gør vi, for at afgøre hvor meget kæbeknoglen omkring tænderne er nedbrudt. Hos patienter med sundt tandkød vil tandkødslommerne være 1-3 mm i dybden. Hvis tandkødslommerne er over 5 mm dybe, kan det være tegn på paradentose.

Vores dygtige tandplejer, Mia, har gennemgået en diplomuddannelse med udmærkelse og det har resulteret i et optimalt samarbejde tandlæger og tandplejere imellem. Det har betydet, at vores patienter bliver kureret for deres parodontose. Desuden har vi et tæt samarbejde med en specialist i mere komplicerede tilfælde af parodontose, som vi henviser til ved behov.

Hvis vi vurderer, at tandkødslommerne er for dybe, vil vi tilbyde en paradentosebehandling. Når vi udfører behandling mod paradentose i vores tandklinik i Silkeborg, foretager vi en udrensning af tandkødslommerne for at komme de bakterier, som er skyld i sygdommen, til livs. Efterfølgende renser og afglatter vi tændernes rodoverflader.

I tilfælde af meget dybe og betændte tandkødslommer udfører vi behandlingen under lokalbedøvelse. Hos Silketand.dk har vi en målsætning om, at du føler dig i trygge hænder, når du får behov for  paradentose behandling i Silkeborg. Derfor er det vigtigt for os, at du ikke oplever smerter og ubehag.

Sådan forebygger du paradentose

Parodontose er det bedre at forebygge end at behandle. Der er en del, du selv kan gøre for at forebygge sygdommen, men 2 grundige tandbørstninger og brug af tandtråd er uden tvivl den bedste forebyggelse. Undgå i øvrigt rygning, da det i høj grad forøger risikoen for paradentose. Vi gør meget ud af forebyggelse mod paradentose i vores klinik i Silkeborg. For selvom du kommer langt med god mundhygiejne, er det vigtigt med hyppige tandrensninger og regelmæssige kontrol af dine tandkødslommer.

Kontakt til klinikken

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om betændelsestilstande i munden, eller hvis du ønsker professionel og skånsom paradentose behandling i Silkeborg.

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os