Kosmetisk tandbehandling - Få dit drømmesmil hos Silketand

Kosmetisk tandbehandling

Hos Silketand tilbyder vi kosmetisk tandbehandling. Vi har mange muligheder for at hjælpe dig, hvis du ikke er tilfreds med dit smil, uanset om det er tænder eller tandkød, som er problemet.

For nogle mennesker kan det være enkelte tænder, som skiller sig ud, og som man ikke er tilfreds med, og for andre kan det være flere tænder, og der kan her være behov for at der lægges en større behandlingsplan.

Misfarvede tænder

Hvis du er ked af misfarvet tænder fx fra rygning, kaffe eller lignende, er det muligt at ændre tændernes farve med en blegning. Ved denne behandling lysnes tænderne. Det foregår som hjemmeblegning, hvor du undervejs er i tæt kontakt med klinikken og kommer ind til flere kontroller under blegningsprocessen. Sundhedsstyrelsen har lavet nye regler for tandblegning, og det betyder, at det udelukkende er tandklinikker, som må udføre blegning af tænder. Det er med til at sikre, at dine tænder ikke tager skader. Læs mere om tandblegning.

Det er også muligt, at lave farveændring på enkelte tænder, og dette laves hyppigst med porcelænsfacader eller porcelænskroner.

Ændring af tændernes form eller stilling

Hvis du er ked af tændernes form eller stilling, kan de små ændringer ofte laves med plast, mens større ændringer kan laves med plast eller porcelæn. Her kan tanden laves i en form, så den passer ind med de andre tænder, og så der kan skabes bedst mulig harmoni i tandsættet.

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt med tandretning af flere tænder.  Du er også meget velkommen til at kontakte tandklinikken, hvis du har spørgsmål omkring dette.  

Før og efter billeder


Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos, til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os