Tandblegning - Vi udfører tandblegning i Silkeborg | Silketand.dk

Tandblegning

Klinikken Silketand.dk tilbyder professionelle og skånsomme løsninger til dig, som søger muligheder for tandblegning i Silkeborg.
Vi er en moderne tandlægeklinik med høje kvalitetsstandarder og en mission om at have tilfredse og trygge patienter. Af samme grund bestræber vi os på udføre en tillidsvækkende og kompetent behandling. Det er vigtigt for os, at du får en positiv oplevelse, når du besøger os for en tandblegning i Silkeborg.

Tandblegning i Silkeborg under ordnede forhold

Sundhedsstyrelsen har lavet nye regler for tandblegning. Det betyder, at det udelukkende er tandklinikker, som må udføre blegning af tænder. Det er med til at sikre, at dine tænder ikke tager skader. Derfor vil vi også altid tage en række forholdsregler, ligesom vi naturligvis vil forklare dig grundigt om eventuelle konsekvenser på forhånd, når du benytter os som din foretrukne tandklinik til tandblegning i Silkeborg og omegn.

Vi tilbyder følgende blegning:

Hjemmeblegning, hvor vi laver en afstøbning af dine tænder i gips og fremstiller en specialfremstillet blegeskinne, som du skal bruge derhjemme Du fylder selv en mild blegegel i skinnen og placerer den i munden. Denne metode er mere besværlig for dig – men giver til gengæld et mere stabilt resultat

Hvor lang tid holder en tandblegning?

En tandblegning holder normalt i ca. 2 år. Vi kan til gengæld nemt genopfriske behandlingen løbende - du er altid velkommen i vores klinik for en tandblegning i Silkeborg. Vi vil dog altid foretage en professionel vurdering af dine tænder, da regelmæssige tandblegninger kan være skadelige.

Er tandblegning skadeligt?

Ved tandblegning slider man en lille smule på tændernes emalje, men det er så lidt, at en enkelt tandblegning eller tandblegninger med flere års mellemrum ikke er skadelige for tænderne. Dog er det stadig vigtigt at få en tandlæges vurdering inden du får bleget tænder, da nogle tænder kan være mere følsomme for tandblegning end andre.

HVAD KOSTER EN TANDBLEGNING?

Prisen på en tandblegning hos os er 2950 kr. Dette er inklusiv; konsultation med tandlæge omkring blegning, billeder før og efter, aftryk til skinner + skinner samt blegegel og opfølgende kontroller.

Herefter kan supplerende blegemiddel købes for 695 kr.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig, hvis du vil have en kyndig tandblegning i en klinik i Silkeborg, som har fokus på kvalitet og gode resultater. Du er også velkommen til kontakte os, hvis du har spørgsmål om blegning af tænder.

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

FØR OG EFTER BILLEDER

Før blegning

Efter blegning

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os