Tandeftersyn i Silkeborg | Bestil tid hos Silketand.dk

Tandeftersyn

Hos Silketand tilbyder vi tandeftersyn i Silkeborg. Vi anbefaler, at du regelmæssigt får foretaget et eftersyn af dine tænder. undersøgelse af dine tænder. 

På denne måde er der mulighed for at forebygge evt. begyndende tandskader og huller i tænderne. Hos Silketand sætter altid god tid af til en undersøgelse, så der er mulighed for at tage en snak omkring eventuelle behandlingsbehov eller hvis du selv har spørgsmål omkring dine tænder.

Undersøgelsen

Med en klinisk undersøgelse og ved hjælp af røntgenbilleder laver vi en grundig gennemgang af dine tænder, hvor vi tjekker for huller i tænderne, parodontose og for andre mulige tandskader. Samtidig fokuserer vi på hele mundhulen heriblandt kæbeleddene, tyggemuskler, slimhinder og tandkødet. Vi tilpasser efterfølgende et indkaldeinterval individuelt til dig. Ofte snakker vi også om tandbørstning, og hvordan du selv bedst passer på dine tænder. Det er vigtigt for os, at du får de bedste redskaber til at passe dine tænder imellem de intervaller, hvor du er til eftersyn på klinikken. Hvis der mellem intervallerne skulle opstå nogle problemer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.  

Tandrensning

Hvis der er behov, anbefaler vi, at du får foretaget en tandrensning som supplement til den daglige hjemmetandpleje. Ved en tandrensning renses tænderne for tandsten og andre misfarvninger, og til sidst pudser vi dem af, så de bliver helt rene og glatte at have i munden.

Mener du stadig, dine tænder er for mørke, kan vi tilbyde en blegning af dine tænder.

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos, til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os