Tandregulering Silkeborg - Få rettet dine tænder hos Silketand.dk

TANDREGULERING OG TANDRETNING

TANDREGULERING OG TANDRETNING

Søger du diskret og effektiv tandregulering i Silkeborg? Hos Silketand.dk v/ tandlægerne Axelgaard tilbyder vi tandretning med de næsten usynlige og nænsomme tandbøjler Inman Aligner og LiteWire.

Diskret tandregulering i Silkeborg

De fleste forbinder nok tandretning med de velkendte og - i manges øjne - knap så attraktive togskinner. Mange mener dog, at togskinner hører ungdommen til og fravælger derfor at få rettet tænder.

Der er dog ingen grund til at leve med skæve tænder, for hos Silketand.dk udfører vi nogle af de mest diskrete tandreguleringer i Silkeborg. Med Inman Aligner og LiteWire er det nemlig muligt at rette skæve og trangstillede tænder diskret og hurtigt. Begge bøjler giver gode resultater, og behandlingerne er samtidig billigere end andre bøjlesystemer. Du er altid velkommen hos Silketand.dk, hvis du ønsker en tandregulering i Silkeborg.

Inman Aligner

Inman Aligner er en aftagelig bøjle, som nænsomt men sikkert skubber de forreste tænder i position. Afhængig af dine tænder og hvor flittig du er til at bruge bøjlen, tager en behandling med Inman Aligner 6-16 uger. Ofte vil vi kunne give et realistisk skøn af behandlingens varighed på forhånd, når du besøger vores klinik for at få foretaget tandregulering i Silkeborg.

Bøjlen virker ved, at to fjedre via to modsatrettede buer skubber tænderne ind i den ønskede position. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have bøjlen i munden, men det giver som regel de bedste resultater at bruge den 20 timer i døgnet. Selvom Inman Aligner er både diskret og skånsom, er de fleste patienter glade for, at den nemt kan tages ud og sættes i. I vores klinik har vi gode erfaringer med Inman Aligner som redskab til tandregulering hos patienter fra Silkeborg og omegn.

LiteWire

LiteWire er en anden metode til tandregulering, vi tilbyder i klinikken i Silkeborg. Ligesom Inman Aligner er den udviklet til at rette trangstillinger og lukke mellemrum mellem tænderne.

I modsætning til Inman Aligner sidder den fast på tænderne, og derfor skal du være forberedt på at bære bøjlen hver dag. Til gengæld er den diskret og giver rigtig gode resultater på kort tid. En behandling vil som regel tage 6 måneder og er ligeledes et mere nænsomt, attraktivt og billigere alternativ til mange andre bøjletyper.

Vil vi selvfølgelig altid foretage en professionel vurdering af, om hvorvidt dine tænder egner sig bedst til Inman Aligner eller LiteWire i forbindelse med tandregulering i vores klinik i Silkeborg.

Kosmetisk tandretning med Inman Aligner

 

 

 

 

 Plastbehandling af nedslidte tænder

 

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os