Slidte tænder? Silketand i Silkeborg tilbyder professionel behandling

Slidte tænder

Hos Silketand er vi eksperter i behandling af slidte tænder. Slid af tænderne kan opstå af flere årsager og have forskellig sværhedsgrad.

Hvorfor opstår slid på tænderne?

Nogle personer kan have tendens til at skære tænder om natten, og i sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med en bideskinne til natbrug. På denne måde kan man undgå at slide på tændernes væv, men i stedet slide på bideskinnen. Tandskæren om natten kaldes ”bruxisme”, og kan også resultere i at vågne op med hovedpine eller ømme tyggemuskler.

Andre mennesker slider i løbet af dagen fx når de spiser eller presser tænder, hvis de er stresset.  I sådanne tilfælde kan det nogen gange være nødvendigt med en analyse af biddet for at se, om det skyldes forkert tandstilling eller om nogle tænder er mere belastede end andre.
Hvis ens slid fortsætter uden at man får behandling, kan der være risiko for, at tænderne bliver så nedslidte, at de bliver følsomme, kosmetisk grimme eller begynder at knække. Det er derfor vigtigt at gribe ind så tidligt som muligt, så sliddet kan behandles rettidigt.

Hos Silketand har vi stor erfaring med behandling af slid, helt fra behandlinger af enkelte tænder til behandling af hele tandsæt, som er nedslidte.

Ved behandling af slid laves der en behandlingsplan, som gennemgås med dig og hvilke muligheder der er for behandling.

FØR OG EFTER BILLEDER


Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os