Bøjletandlæge i Silkeborg - Professionel tandretning


Bøjletandlæge

DER FINDES PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT INGEN PRIVAT BØJLETANDLÆGE I SILKEBORG OG VI HENVISER DERFOR TIL JOHAN CORYDON KNUDSEN – SPECIALTANDLÆGE I TANDREGULERING, I AARHUS.
Tandregulering foretages af både kosmetiske og funktionelle årsager. På vores klinik tilbyder vi kosmetisk tandretning med Inman Aligner, som er en aftagelig bøjletype, der henvender sig til dig, som har behov for at få rettet de forreste tænder i munden.

Hvem har brug for en bøjletandlæge i Silkeborg?

Der kan være flere grunde til, at vi vurderer, at du har behov for tandregulering. De hyppigste årsager til, at vi henviser vores patienter til en bøjletandlæge i Silkeborg, er skæve og strittende tænder samt dårlige sammenbid, der forårsager slitage, ømhed, spændinger og i nogle tilfælde hovedpine.

Det er således ikke kun kosmetiske årsager, der ligger til grund for behovet for bøjletandlæge i Silkeborg, men det er i lige så høj grad tandstillingsfejl, der kræver behandling.

Værd at vide om tandstillingsfejl

Tandstillingsfejl er mange gange årsag til, at der opstår et behov for at komme til bøjletandlæge i Silkeborg. Tandstillingsfejl indebærer blandt andet tænder, der er brudt forkert frem i munden, mistede tænder eller tænder, der slet ikke er anlagt.

Fælles for alle disse tandstillingsfejl er, at de enten kan være genetisk betingede eller skyldes misdannelser og ulykker.

Nogle tandstillingsfejl viser sig i løbet af barnets vækst, men da tandsættet forandres hele livet, er det ikke ualmindeligt, at tandstillingsfejl først opstår senere i livet.

Vi vil altid undersøge din tandstilling, og hvis behovet opstår, vil vi henvise dig til en bøjletandlæge i Silkeborg, som vil kunne yde den behandling, der er nødvendig for at komme tandstillingsfejl til livs.

Din tandstilling har stor betydning for, hvordan du tygger sammen, og da du hver dag tygger et utal af gange i forbindelse med spisning, er det vigtigt, at din tandstilling er optimal.

Viser det sig, at din bidfunktion ikke er, som den burde være, kan en bøjletandlæge i Silkeborg gribe ind og gennem tandregulering sørge for, at du får behandlet din tandstillingsfejl.

Kosmetisk tandretning med Inman Aligner

Mange tandstillingsfejl rettes med en fastsiddende bøjletype. Dog tilbyder vi, at du hos os kan få kosmetisk tandretning med Inman Aligner, som er en gennemsigtig og aftagelig bøjletype, der specialfremstilles til dig.

Denne bøjletype kan kun bruges til at rette de forreste tænder i munden.

Hvis du har problemer med dit bid eller kunne tænke dig mere lige tænder, kan vi i samarbejde med en bøjletandlæge i Silkeborg hjælpe dig med at få flottere og mere velfungerende tænder.

 

Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos, til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os