Tandlæge tæt på Ans - Silketand.dk

Silketand.dk - din tandlæge nær Ans

Har du brug for en tandlæge ikke langt fra Ans? Og vægter du professionel og personlig behandling højt? Så tilbyder vi hos Silketand.dk at være din tandlæge, hvor du kan få såvel forebyggende indsatser som behandling af tandproblemer.
Vi lægger vægt på at sikre, at du føler dig tilpas, når du kommer til tandlæge i vores klinik tæt på Ans, og vi vil gøre vores bedste for at sikre dine tænders sundhed både i dag, i morgen og mange år ud i fremtiden.


Vær tryg ved at gå til tandlæge

Mange mennesker bryder sig ikke om at gå til tandlægen. Faktisk har nogle det så svært med det, at de ligefrem udebliver fra aftalte tider og undgår fremtidige undersøgelser. En sådan altoverskyggende frygt for at gå til tandlæge kaldes tandlægeskræk, og dette er et problem, som vi meget gerne vil hjælpe dig med i vores tandlægeklinik i Silkeborg ikke langt fra Ans.

Tandlægeskræk kan have alvorlige konsekvenser for tandsundheden. Ikke alene kan manglende tandlægebesøg give huller i tænderne, men det kan også lede til smerter i tænder og tandkød. Da der altså både kan være sundhedsrisici samt store gener forbundet med manglende tandlægebesøg, er tandlægeskræk et problem, som vi gør en stor indsats for både at forebygge mod og hjælpe patienter med stille og roligt at slippe.

Vi tager hånd om dig, som lider af tandlægeskræk og gør vores bedste for, at du bliver tryg ved at gå til tandlæge. Da vi ofte har patienter i klinikken, som lider af tandlægeskræk, kan du vide dig sikker på, at vi ved, hvad der skal til, for også at komme din skræk til livs.

Forskellige patienter – forskellige behov

Når det kommer til tænder, er det i høj grad forskelligt, hvilke behandlinger der er brug for. Nogle mennesker har af forskellige årsager dårligere tænder end andre, og derfor kan disse have brug for mere kompliceret og omfattende behandling.

Uanset din tandsundhed og dine behov for tandbehandling kan vi give dig den behandling, du har brug for. Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger. Du kan derfor modtage alt fra cariesbehandling og fyldninger til rodbehandling og tandeftersyn.

Derudover tilbyder vi også større tandbehandlinger såsom paradentosebehandling og behandling med kroner og broer. Da vi har mange unikke patienter med mange forskellige behov, er vi en tandlæge ikke langt fra Ans med en bred vifte af behandlinger, og hvor du kan se frem til at få behandling af dygtige tandlæger. Ønsker du at finde en tandlæge nær Ans, er du meget velkommen i vores klinik i Silkeborg.


Kom i kontakt med os

Ring på 8724 2040 for hurtig kontakt.

Book tid

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ønsker du at bestille tid hos os til en behandling eller en konsultation - så kan du gøre det via en af de tre nedenstående muligheder.

Medlem af dinTANDLÆGE

Hvad betyder det for dig, at klinikken er medlem af dinTANDLÆGE:

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

Telefontider
Mandag - torsdag: 08.15 - 15.00
Fredag: 08.15 - 13.00

Find os